Laden agenda

« Alle agenda

  • Dit event is voorbij.

Workshop | Lang en gelukkig leven

17 maart @ 10:00 - 16:30

€57

Hoe blijf je vitaal als je ouder wordt?

Je wil graag oud worden, maar je wil je liever niet oud voelen. Hoe zou het zijn om lekker vitaal oud en wijs te worden?  Wat is het geheim van mensen die vitaal een hoge leeftijd bereiken? Dan heb ik het over mensen van over de 100 jaar, die nog zelf groenten verbouwen en met plezier op visite gaan bij vrienden?

Zit het in hun DNA of heeft het vooral te maken met hun leefstijl? Wat hebben zij met elkaar gemeen?

Op reis door de Blue Zones

Voor de antwoorden reizen we samen naar de Blue Zones. Dit zijn plekken op de wereld waar de bewoners een hoge leeftijd bereiken in goede gezondheid. We ontrafelen de geheimen achter de vitaliteit en gelukkige leefstijl van deze bewoners. We onderzoeken hoe jij makkelijk jouw huidige gewoonten kunt aanpassen om vitaler te leven. De workshop is inspirerend en praktisch. Na afloop ga je opgeladen, vol inzichten en met frisse energie naar huis. Klaar om de Blue Zones te integreren in jouw huidige leefstijl!

Praktische informatie

Je wordt ’s morgens ontvangen met lekkere thee en wat lekkers. Tijdens de dag krijg je een gezonde lunch en mogelijkheid om even je benen te strekken. In de middag gaan we aan de slag met een praktisch programma.

Je hoeft niks te kunnen of te weten. Je hoeft niet lenig te zijn. Of zeer fit. Je mag helemaal zijn zoals je bent. Iedere vrouw is welkom.

Aanmelden

Stuur een e-mail naar: mirjam@meervrouw.nl als je interesse hebt om mee te doen. Er is plek voor maximaal 7 deelnemers.

Gegevens

Datum:
17 maart
Tijd:
10:00 - 16:30
Kosten:
€57