Laden evenementen

« Alle evenementen

Februari Bosbad in het Bomenmuseum in Doorn

18 februari @ 10:00 - 12:00

€22

In februari kan het sneeuwen en vriezen. Maar ook tonen de eerste bloeiers al hun lentekleuren. Laat je verrassen door de natuur in februari! Op zaterdagochtend 18 februari kun je van 10 tot 12.00 uur mee bosbaden in het nationaal bomenmuseum Von Gimborn in Doorn.

Bosbaden, ook bekend als het Japanse Shinrin-yoku, is een onderdompeling in de natuur. Bosbaden draagt bij aan je vitaliteit. Je ervaart de natuur met al je zintuigen. Bosbaden laat je verwonderen, verstillen en zorgt voor ontspanning. Ook verdiep je jouw persoonlijke verbinding met de natuur om je heen.

Ik bied deze sessie aan in samenwerking met mijn bosbadgids collega Stefanie Boomsma van Thuis in het Bos. We nemen je graag mee in de lente taferelen van het arboretum. Het bosbad duurt 2 uur inclusief een theeceremonie.

De deelname aan het bosbad bedraagt 22 euro (+ 35 cent per transactie). Dit is exclusief 7,50 euro entree voor het Bomenmuseum. Abonnementhouders betalen geen entree. Leeftijd van dit winter bosbad: vanaf 12 jaar. Bosbaden is niet exclusief voor vrouwen.

Koop hier je ticket

Je krijgt aan het einde van het Bosbad een klein kopje thee met wat lekkers. Is er iets waarmee we rekening kunnen houden, zoals allergieën? Of is er iets anders dat handig voor ons is om te weten?

Koop hier je ticket

Meer info over bosbaden vind je ook op: www.denkaanmeer.nl/bosbaden

 

Gegevens

Datum:
18 februari
Tijd:
10:00 - 12:00
Kosten:
€22

Locatie

Arboretum von Gimborn – Bomenmuseum
Velperengh 13
Doorn, 3941 BZ Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie