SPECIAAL VOOR VROUWEN: DE RODE TENT DE MEERVROUW IN UTRECHT

Een Rode Tent is een plek waar vrouwen samenkomen om verhalen uit te wisselen. Er wordt zonder oordeel naar jou geluisterd. Je mag hier helemaal jezelf zijn. Er is ruimte voor jouw verhaal, voor kletspraat, voor diepe zielenroerselen en voor stilte. Als we zin hebben, trekken we een kaartje voor persoonlijk inzicht. Soms zingen we of geven we onze intenties mee in een klein verbindend ritueel. We volgen de flow van de groep en de avond in een veilige bedding van zusterschap.

De Rode Tent draagt bij aan het welzijn van vrouwen. Samenzijn, verbinden, gehoord worden en naar elkaars verhaal luisteren in een veilige fijne ruimte is helend en ontspannend. Kom je ook? Wees welkom, heerlijke biologische thee staat voor je klaar!

Kijk voor de data in de agenda.

Er is plek voor totaal 11 vrouwen. De Rode Tent De Meervrouw Utrecht vindt plaats in de praktijkruimte van Meer Vrouw Coaching, Spaarnestraat 11 A in Utrecht (Rivierenwijk), vlakbij station Utrecht Vaartsche Rijn en 2 km van Utrecht CS. Goed bereikbaar met fiets en OV. Moet je helaas toch met de auto, parkeren voor de deur is gratis.

Breng je ook iets lekkers mee voor bij de thee om te delen?

 Jouw bijdrage is vrijwillig. Er staat een potje in de Rode Tent. Voel wat passend is en wat je kunt bijdragen.

Meld je aan per e-mail: rodetent@meervrouw.nl

Nieuwsgierig naar meer? Meld je aan bij de Facebookgroep van Rode Tent Meervrouw Utrecht

Er zijn Rode Tenten in heel Nederland. Zoek HIER een Rode Tent bij jou in de buurt.