Meer vrouw coaching is Mirjam de Boer

Sinds 2013 werk ik als zelfstandig professional op het gebied van gelukkig en gezond leven, coaching, communicatie en gedragsverandering. Ik ben 52 jaar en ik woon in Utrecht samen met mijn partner, onze zoon van 19 en onze twee honden.

Ik begeleid en inspireer vrouwen om zich vitaler, energieker en levenskrachtig te voelen. Vooral vrouwen, die door ingrijpende levensgebeurtenissen, last krijgt van stressklachten. Er wordt steeds meer bekend over de verschillen tussen mannen en vrouwen. Een vrouw heeft een enorm gevoelig stress- en hormonaal systeem. Onze balans is snel verstoord. In de persoonlijke begeleiding en holistische trainingen die ik geef, is aandacht voor bezieling en spiritualiteit, de behoeften van het vrouwelijke lichaam, de relatie met jezelf en met anderen, ontspanning, positief denken, voeding, beweging en natuurlijk inzicht en preventie van stressklachten. Wat heb je nodig om in balans te zijn en je Meer Vrouw te voelen?

klein-portret-staand-kleiner

Mijn opleidingen

Ik ben bij Sonnevelt Opleidingen afgestudeerd als Vitaliteitscoach en heb hiervoor de opleidingen tot Stresscounselor, Vernieuwend Coachen en Trainer Hormoonfactor afgerond. De afgelopen jaren volgde ik ook diverse bijscholingen rondom de Overgang, voeding en RET (Rationeel Emotieve Therapie).

Ik verdiep me meer dan 20 jaar in natuurspiritualiteit in Noord-West Europa. Bij sjamaniste Linda Wormhoudt van Soul Ritual volgde ik vier jaar sjamanistische jaaropleidingen, waaronder de opleiding tot Rouwvrouw. Ik heb ervaring met het werken met verschillende vormen van meditatie, systemisch werken, healing, zielenwerk en rituelen. Sjamanisme is een spiritueel pad met de voeten op de grond dat veel aandacht heeft voor de natuur, levensenergie en bezieling.

Tevens ben ik gediplomeerd en geaccrediteerd Bosbad gids. Bosbaden, ook bekend als Shinrin-yoku, is een heilzame en prettige vorm van natuurbeleving, waarbij je al je zintuigen openstelt voor de natuur om je heen.

Mijn achtergrond is vrij breed. Mijn eerste studie was aan de Universiteit Utrecht. Daar ben ik in 1998 afgestudeerd aan de Letterenfaculteit met als specialisatie Geschiedenis van de Internationale Betrekkingen en de bovenbouw studie Interculturele Communicatie.

Mijn persoonlijke ervaring

Helaas weet ook ik persoonlijk hoe het is om geconfronteerd te worden met heel veel stress in je leven. Toen ik 36 jaar was, zat ik thuis met een burn-out. Ik luisterde niet goed naar mijn lichaam. Als reactie op een opeenstapeling van stressvolle persoonlijke gebeurtenissen in combinatie met een drukke baan nam ik geen rust, maar werkte ik juist harder dan ooit. Ik ben over mijn grenzen gegaan en kon letterlijk niet meer opstaan. Het herstel duurde acht maanden. Vaak komen mensen sterker uit een crisis.  Voor mij is dit zeker het geval geweest. Na mijn burn-out ben ik bewuster gaan leven en heb ik geleerd te voelen wat mijn grenzen zijn en hoe ik lekker in mijn vel blijf zitten. Ook heb ik me nog meer toegelegd op zingeving in mijn leven. Ik leef met de ritmes van de natuur en ben me ook gaan verdiepen in de natuur en de natuur van ons vrouw zijn. Ik ben gaan leven, in plaats van overleven.

Vitaal werken & leven

Naast mijn werkzaamheden als coach bij Meer Vrouw Coaching werk ik sinds 2010 vanuit mijn bedrijf Denk aan Meer en verzorg ik communicatie, campagnes, inspiratiesessies,  workshops en vitaliteitsadvies voor medewerkers in het bedrijfsleven en voor bewoners in stadswijken. Klinkt als veel en heel divers? Dat klopt! Ik krijg energie van afwisseling en ik zorg goed voor mezelf.

Kennismaken?

Er gaat niets boven een echte ontmoeting. Ik bied je graag een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek aan. Dit kan via een video gesprek. Ik bespreek graag met je wat ik voor jou kan betekenen. Heb je interesse in een kennismakingsafspraak? Stuur mij een e-mail via: mirjam@meervrouw.nl of bel: 06 – 36 10 77 09.

Met warme groet,
Mirjam de Boer