De Wijze Vrouwencirkel voor bewuste vrouwen op zoek naar verbinding met andere vrouwen, spirituele ontwikkeling, natuurverdieping en zingeving

De Wijze Vrouwencirkel: Samen het Donker in!

Deze Wijze Vrouwencirkel is vol en loopt van 29 oktober 2023 t/m 3 maart 2024.

Vanaf 1 september 2024 worden de nieuwe data bekend gemaakt.

De Wijze Vrouwencirkel: Samen in het Licht!

Wil jij ruim vijf maanden van 24 maart tot en met 1 september 2024 met andere bewuste vrouwen verbinden en samen in het licht staan?

We duiken samen in de start van de lente, bewegen mee met de zomerenergie en we eindigen in de nazomer rond de energetische herfst.

Data

  • Zondag 24 maart (dagdeel in de natuur)
  • Zondag 14 april (hele dag op een mooie natuurlocatie in Utrecht)
  • Zondag 5 mei (hele dag op een mooie natuurlocatie in Utrecht)
  • Zondag 16 juni (hele dag op een mooie natuurlocatie in Utrecht)
  • Zondag 7 juli (hele dag op mooie natuurlocatie in Utrecht)
  • Zondag 1 september (dagdeel in de natuur)

De hele dagen zijn van 10 tot 17 uur.

De dagdelen in de natuur zijn van 14 tot 17 uur.

Er is thee & lekkers. Op de hele dagen is er ook koffie en dan breng je zelf lunch mee. In overleg delen we een potluck lunch met elkaar.

Meedoen?

Er is beperkt plek voor maximaal 9 vrouwen.

Interesse? Vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan en stel al je vragen.

Meld je nu aan en stuur een mail naar: mirjam@meervrouw.nl

Je verdiept je in wat jij nodig hebt om je heel te voelen en tegelijkertijd richt je jouw aandacht op wat jij te bieden hebt in de wereld.

Je onderzoekt je verbinding met de natuurlijke wereld, met je ziel, met je lijf, met de mensen om je heen..

Je loopt je eigen pad, maar het is fijn als je dit samen kan delen.

Wil jij jouw zintuigen aanscherpen, je intuïtie meer ruimte geven en je ziel voeden?

We verbinden ons met natuurlijke oude wijsheid en spirituele “heidense” tradities in Noord-West Europa in het lichte deel van het jaarwiel. In de lente en zomer is er meer yang energie in de natuur en in onszelf.

We reizen van de verlangens en vruchtbaarheid van de lente naar groei- en manifestatiekracht in de zomer.  We sluiten af in de energetische herfst met een terugkomdag. In de zomermaanden juli en augustus is er voor wie wil ruimte voor zelfstudie en een informele ontmoeting. Het wordt een magisch mooie reis.

Tijdens onze bijeenkomsten werken we met de natuur in en om ons heen en we geven vorm aan rituelen. Je leert vertrouwen op je intuïtie en je zintuigen. Ook maak je kennis met de wijsheid van bomen en de symboliek van Noord-West Europese godinnen.

Naast de bijeenkomsten houden we, voor wie hier behoefte aan heeft, contact via een eigen Facebook en Whatsapp groep. We maken van tevoren afspraken over het gebruik hiervan, zodat we niet overspoeld worden door berichten.

Jouw bijdrage is: 525 euro.

LET OP KORTING: Als je voor 21 februari 2024 aanmeldt en betaalt, dan is je bijdrage 450 euro.

Er is beperkt plek voor maximaal 9 vrouwen.

Interesse? Vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan en stel al je vragen.

Meld je nu aan en stuur een mail naar: mirjam@meervrouw.nl

De Wijze Vrouwencirkel wordt begeleid en gehoed door Mirjam de Boer.

Over Mirjam’s ervaring als begeleider:

“Al bijna 25 jaar verdiep ik me in natuurspiritualiteit van de Lage Landen en Noord-West Europa en ik begeleid sindsdien ook rituele bijeenkomsten in de natuur en onder de zon en de maan voor vrouwen. Daarnaast werk ik als coach voor vrouwen met stressklachten, waaronder vrouwen in de overgang. Deze cirkel is echter geen cirkel voor vrouwen in de overgang. Iedere bewuste vrouw van elke leeftijd is welkom. De wijsheid waar we mee werken in onze Wijze Vrouwencirkel is niet leeftijdsgebonden. Naast mijn werk als coach, begeleid ik ook groepen  in de natuur als shinrin-yoku gids (ook bekend als bosbaden of forest bathing).

Ik heb mijn kennis en kunde verdiept door het volgen van opleidingen en trainingen op het gebied van Sjamanisme in Noord-West Europa, Moderne hekserij, Druidry, Humanisme, Deep Ecology, natuurtherapie, maar vooral door veel (ritueel) werk te doen en ervaren en te delen hierover met andere mensen.

Meer informatie over mijn achtergrond als vitaliteitscoach voor vrouwen vind je hier.

Mijn eclectische spirituele pad voedt me, versterkt me, verrijkt me en geeft me energie. Het maakt mijn leven zinvol, magisch en kleurrijk. Ik inspireer hier graag andere vrouwen mee. Ga je met me mee op deze magisch mooie reis door de seizoenen?

Ik nodig je uit voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek per telefoon. Stuur me een bericht voor een afspraak.”

Er is plek voor maximaal 9 deelneemsters.

Je aanmelding is geldig na betaling van de bijdrage.

Meld je nu aan en stuur een mail naar: mirjam@meervrouw.nl