De Wijze Vrouwencirkel

Ruim twintig jaar verdiep ik me in natuurspiritualiteit van de Lage Landen en Noord-West Europa. Ik volg het ritme van mijn cyclus, van de maan en de seizoenen. Ik vier het leven en sta stil bij de dood. Soms alleen en soms met andere gelijkgestemden. Mijn eclectische spirituele pad voedt me, versterkt me, verrijkt me en geeft me energie. Het maakt mijn leven zinvol, magisch en kleurrijk. Ik inspireer hier graag vrouwen mee.

Begin 2023 organiseer ik een wijze vrouwencirkel voor bewuste vrouwen die interesse hebben in Westerse natuurspiritualiteit. Wil jij een klein half jaar met andere bewuste vrouwen jouw pad bewandelen? Sta je open voor verbinding, inspiratie en een vleugje magie?

Verdieping & Verbinding

We duiken in de natuurlijke oude wijsheid van de voorchristelijke en heidense tradities in Noord-West Europa. We verbinden ons met de seizoenen in het lichte deel van het jaar en met de zon, de maan, de windrichtingen, de elementen, planten, bomen, dieren, met al onze zintuigen en met onze intuïtie. Daarnaast werken we met het levenswiel, geven vorm aan rituelen en duiken in onze innerlijke wereld.

Bijeenkomsten

Tijdens vier hele workshopdagen komen we bijeen in een mooie ruimte midden in de natuur op zondag 5 februari, zondag 5 maart, zondag 2 april, zondag 21 mei van 10 tot 16.30 uur.

Daarnaast vieren we de Lente Equinox op zondagmiddag 19 maart, Midzomer op zaterdagmiddag 1 juli en een Volle Maan avond (ntb) in de vrije natuur. Alle locaties zijn in de buurt van Utrecht.

Kosten & aanmelding

Mee doen met de Wijze Vrouwen Cirkel voor de 1e helft van 2023 bedraagt 397 euro. Meld je aan via: mirjam@meervrouw.nl

Ik nodig je uit voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek via Whatsapp videobellen. Dat duurt ongeveer een kwartier.

Er is plek voor maximaal 8 deelneemsters.

Je aanmelding is geldig na betaling van de bijdrage.

Bij de bijdrage is thee inbegrepen. Lunch en overige versnaperingen breng je zelf mee of potluck om te delen.