7 juli 2024 Jouw plan voor de Overgang Inspiratiedag

Maak jouw plan voor de overgang! Op zondag 7 juli 2024 ben je welkom op onze Inspiratiedag met als thema De Overgang op een mooie locatie in de natuur vlakbij Utrecht.

Deze inspiratie dag heeft het karakter van een workshop. In een veilige en ontspannen setting vertelt Mirjam op een laagdrempelige en down to earth manier over het proces van de overgang, over slimme voeding, passende beweging en het geheim van ontspanning. We delen met elkaar over ons lijf, onze cyclus, onze hormonen, ons natuurlijke ritme.

We gaan niet alleen binnen zitten, luisteren naar overgangswijsheden en uitwisselen met elkaar. Ook gaan we lekker naar buiten voor weldadige ontspanning in de natuur.

De overgang is een periode van gemiddeld 7 jaar waarin veel veranderingen plaatsvinden. De aanmaak van je vrouwelijke hormonen neemt af en vier op de vijf vrouwen krijgt hier last van. Soms zelfs zo dat functioneren lastiger wordt.

De Overgang is de tijd van je leven waarin je echt goed voor jezelf mag gaan zorgen.

Wie geeft de workshop?

Mirjam de Boer, vitaliteitscoach voor vrouwen, is gespecialiseerd in het proces van de overgang, Sinds zeven jaar verzorgt zij workshops voor vrouwen in de overgang bij grote organisaties en bedrijven. Daarnaast begeleidt Mirjam bosbaden, ook bekend als Shinrin-yoku uit Japan. Tijdens deze Overgang Inspiratiedag maakt een shinrin-yoku sessie deel uit van het programma. Shinrin-yoku draagt bij aan langdurige mentale en fysieke ontspanning.

Je gaat na een ontspannen, verbindende en inspirerende dag naar huis met kennis, inspiratie en een praktisch werkboek waarmee jij een eerste stap hebt gezet voor jouw persoonlijke plan voor jouw overgang.

Praktische informatie

De Overgang Inspiratiedag start om 10 uur en we ronden af om 17 uur. Er is koffie/thee en lekkers. We hebben om 13 uur een gezamenlijke potluck lunch. Meer info hierover ontvang je na aanmelding.

Er is plek voor maximaal 9 vrouwen. De bijdrage voor de workshop bedraagt 77 euro.