Natuurlijk door de Overgang!

De Overgang is een natuurlijk proces. Aan alles in de natuur zit een begin en een einde. Dit geldt ook voor onze vrouwelijke cyclus. Als onze eitjes op zijn, dan krijgen we onze menopauze. Een proces dat een aantal jaren duurt. Iedere vrouw gaat een keer in haar leven door de Overgang en 8 op de 10 vrouwen heeft hier last van. Steeds meer vrouwen gaan op jongere leeftijd door de Overgang. Gemiddeld begint de Overgang rond je 45e en stopt de menstruatie rond 51 jaar. In de periode na je laatste menstruatie kun je andere klachten krijgen dan in de periode voor je laatste menstruatie.

Ga stralend door jouw Wisseljaren!

De Overgang is in onze maatschappij nog steeds een beetje taboe. Het verlies staat centraal. Verlies van onze vruchtbaarheid, verlies van onze jeugd, verlies van onze energie.  Het beeld is dat er een periode van schaarste aanbreekt. Je kunt de Overgang ook positief bekijken. De Overgang nodigt jou uit goed voor jezelf te blijven zorgen. Zij vraagt jou je leven anders in te richten met meer ruimte voor jou. De Overgang geeft ruimte aan jouw groei. Mentaal, Emotioneel, Spiritueel. De Overgang daagt jou uit te voelen wat jij nog allemaal te doen hebt in de rest van jouw leven. En jouw nieuwe hormoonbalans helpt je stappen te zetten op een nieuw pad, waar je eerder nog niet klaar voor was.

Workshop Mijn plan voor de Overgang

  • Maak een persoonlijk plan voor jouw Overgang met aandacht voor hormoonproof voeding.
  • Krijg meer inzicht in jouw hormoonhuishouding.
  • Pas oeroude wijsheid en moderne kennis over de Overgang toe.
  • Ontvang tools, inzichten en inspiratie voor meer ontspanning en meer energie tijdens de Overgang.

Workshop De Overgang als Transformatie

Duik in jouw menopauze. Waar kom je vandaan, waar sta je nu en waar ga je heen? De Overgang is jouw wake-up call. Word de koningin van jouw eigen leven. De Overgang helpt jou als transformatie naar jouw essentie.

Praktische informatie

  • Er doen maximaal 6 vrouwen mee per workshop.
  • De workshops vinden plaats in de praktijkruimte van Meer Vrouw Coaching aan de Spaarnestraat 11A in Utrecht.
  • Jouw bijdrage voor de workshop is 33 euro.
  • Check de workshopdata in de agenda.
  • Meld je aan via: mirjam@meervrouw.nl