• Heb je regelmatig het gevoel dat je uit balans bent? 
  • Ben je regelmatig moe?
  • Zit je niet lekker in je vel door stress of door jouw leefstijl?
  • Hoe zou jij beter voor jezelf kunnen zorgen?

Jouw leefstijl in beeld

Jij weet als geen ander wat jij nodig hebt om je heel te voelen. Ik begeleid je daarbij. We kijken samen naar hoe het gaat met jouw fysieke, mentale en spirituele vitaliteit. We doen een stress check en nemen jouw hormoonbalans onder de loep. Ook brengen we jouw leefstijl in beeld.

Jouw persoonlijke stappenplan voor vitaler leven

Vervolgens bespreken we wat jij nodig hebt om de belemmerende patronen te doorbreken die jou weerhouden van vitaal en gelukkig leven. Kleine aanpassingen maken een wereld van verschil in jouw voeding, jouw beweging, jouw ontspanning, jouw omgeving, jouw werk en jouw relatie met jezelf en met anderen. We maken samen een realistisch stappenplan voor een duurzame gedragsverandering in jezelf. Door bewustwording en het doorvoeren van kleine aanpassingen, kun je veel resultaat bereiken voor een vitaler leven.

Een vitaliteitsconsult is geen medische behandeling. Het vitaliteitsconsult geeft je inzicht in wat jij nodig hebt om je lijf en geest in balans te houden. Zodat jij weer lekker in je vel zit en je vitaler voelt.

Neem contact op voor een afspraak

Stuur mij een e-mail via mirjam@meervrouw.nl of stuur mij een bericht via deze link.