Laden agenda

« Alle agenda

  • Dit evenement is voorbij.

Workshop labyrint bouwen & lopen

14 juli 2019 @ 10:00 - 13:00

€22

Bouw een labyrint

Labyrint lopen is een prettige combinatie van bewegen en meditatie. Een labyrint aanleggen en er daarna met een intentie door heen wandelen is een inspirerende ervaring, die ik graag met je deel tijdens deze praktische workshop in de natuur.

Loop mindful met een intentie naar de kern

Misschien ben je wel eens een labyrint tegengekomen in de natuur, op een landgoed of bij een kerk. Labyrinten liggen overal ter wereld. Je kunt ook zelf een tijdelijk uniek labyrint maken en bewandelen. Tijdens onze workshop leggen we het labyrint zelf aan. Een labyrint is niet hetzelfde als een doolhof. In een labyrint kun je niet verdwalen. Je volgt een slingerend pad met aandacht naar het centrum toe, waarbij je langzaam en bewust stappen zet. Van tevoren kun je een vraag bedenken die je mee neemt het labyrint in. Als je bij het centrum aankomt, kun je daar stilstaan bij jouw vraag of bij wat er op dat moment is in je lijf en in je hoofd.

Wat levert de workshop je op?

Na afloop van de workshop heb je geoefend met wandelmeditatie, weet je hoe je de zeven paden neerlegt en heb je ervaren hoe je het labyrint kan inzetten voor een spirituele meditatieve ervaring.

Praktische info

De workshop vindt plaats in de buitenlucht op landgoed Amelisweerd in Bunnik, vlakbij Utrecht.

Neem iets mee voor in het centrum van het labyrint, dat voor jou een spirituele waarde heeft.

Breng ook een kleedje of krukje mee om op te zitten en iets te drinken en eten.

Meld je aan via: mirjam@meervrouw.nl

Gegevens

Datum:
14 juli 2019
Tijd:
10:00 - 13:00
Kosten:
€22

Locatie

Landgoed Amelisweerd
Koningslaan 10
Bunnik,Nederland
+ Google Maps