Laden evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Vrouwencirkel | Internationale Vrouwendag in Tipi Griftpark

8 maart 2019 @ 10:00 - 12:30

€10

8 maart is het Internationale Vrouwendag

Het thema van 2019 is: Heldinnen

Opvallende, onzichtbare, dode en levende, grootse en kleine. We kennen ze allemaal want in elke stad of in elk dorp waren en zijn heldinnen te vinden. Heldinnen die zich op uitzonderlijke wijze hebben ingezet voor de rechten van de vrouw, voor gelijkheid, voor hun medemens.

Je kunt heldinnen herdenken, eren, feliciteren, aanmoedigen of een stem geven.

Ook in onze vrouwen themacirkel staan heldinnen centraal. Schuif aan in de tipi en deel met andere vrouwen over onze heldinnen. Laten we ze herdenken en eren. Samen zitten we om het vuur in de tipi in de tuin van speeltuin/dierenweide Griftsteede in het Griftpark in Utrecht.

Praktische info

Meld je aan via: mirjam@meervrouw.nl

Het kan fris zijn in de tipi. Kleed je aan in laagjes, trek dikke sokken aan of breng pantoffels mee. In de tipi brandt het vuur.  Er zijn dekentjes aanwezig.  Warme biologische thee met wat lekkers staat voor je klaar.  Iedere vrouw is welkom. Jouw bijdrage is 10 euro. Graag contant en gepast betalen.

Inloop om 09.55 uur. Als je van tevoren mee wilt helpen met het inrichten van de tipi en het aansteken van het vuur, dan ben je welkom vanaf 09.15 uur.

Gegevens

Datum:
8 maart 2019
Tijd:
10:00 - 12:30
Kosten:
€10

Locatie

Tipi Griftpark Utrecht (Griftsteede)
Van Swindenstraat 129
Utrecht, 3514XR Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0636107709
Bekijk de site van Locatie