Laden agenda

« Alle agenda

Workshop | Natuurlijk door de overgang

1 maart @ 13:00 - 16:30

€35

Natuurlijk door de Overgang? Maak een plan!

Denk jij dat je in de pre-Overgang of Overgang zit?

Wil jij je voorbereiden en bewust en natuurlijk jouw overgang doormaken?

Doe mee met de workshop Natuurlijk door de overgang en leer hoe je in balans blijft door je leefstijl aan te passen waar nodig en hoe je fysiek, mentaal en spiritueel jezelf versterkt.

Herken je deze klachten?

Een vaag hoofd, vergeetachtigheid, gebrek aan focus? Voel je je niet jezelf? Slaap je slechter? Zweet je vaker? Ervaar je meer stress dan anders en heb je soms het gevoel dat je op een burn-out afstevent als er niet snel iets verandert in je leven?

Krijg grip op jouw menopauze!

Je zou zomaar al in de richting van de menopauze afstevenen. De pre-menopauze, de fase voor de echte menopauze, kan 5 tot 7 jaar duren. Je hormoonhuishouding heeft een grote invloed op je leven. Acht op de tien vrouwen krijgt te maken met overgangsklachten. Er vinden veel veranderingen plaats. Niet voor niks noemen ze deze turbulente tijd ook wel de Wisseljaren!

Over de Workshop

Tijdens de workshop ontvang je oeroude en nieuwe kennis over leefstijl voor jouw lijf, hoofd en geest tijdens de overgang, doe je passende oefeningen en je maakt een persoonlijke plan voor jouw overgang.

Praktische info

Tijdens de workshop ontvang je een werkboekje waar je mee aan de slag gaat. Ook zijn er pennen en kleurpotloden aanwezig om mee te werken.

Er is biologische thee en lekkers aanwezig.

Er is plek voor maximaal 6 vrouwen.

Meld je aan via: mirjam@meervrouw.nl

Gegevens

Datum:
1 maart
Tijd:
13:00 - 16:30
Kosten:
€35

Locatie

Praktijkruimte Meer Vrouw Coaching
Spaarnestraat 11A
Utrecht, 3522 VB Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
06-36107709
Website:
https://meervrouw.nl