Laden agenda

« Alle agenda

  • Dit evenement is voorbij.

Workshop labyrint lopen

20 juni @ 10:00 - 13:00

€25

Vier midzomer en doe mee met de workshop labyrint lopen

Op zaterdag 20 juni 2020 ben je welkom in de notenboomgaard van landgoed Amelisweerd. We creëren samen een labyrint met zeven paden en we wandelen hier daarna met focus en inentie doorheen. Labyrint lopen is een combinatie van een ritueel en wandelmeditatie.

In het labyrint

Misschien ben je wel eens een labyrint tegengekomen in de natuur, op een landgoed of bij een kerk. Labyrinten liggen overal ter wereld. Ook kun je zelf een tijdelijk en uniek labyrint neerleggen en bewandelen. In deze workshop bouwen we zelf het labyrint.  Overigens is een labyrint niet hetzelfde als een doolhof, want je volgt een slingerend pad met aandacht naar het centrum toe. Het is niet mogelijk te verdwalen. Je loopt langzaam en bewust en je kunt een vraag of intentie mee nemen het labyrint in.

Wandelmeditatie

Wandelmeditatie is een prettige combinatie van bewegen en mindfulness. Door wandelmeditatie krijg je meer ontspanning, focus en gronding. Na afloop van de workshop heb je geoefend met wandelmeditatie en weet je hoe je een labyrint bouwt. Ook ervaar je hoe je het labyrint kan inzetten voor een spirituele meditatieve ervaring.

Praktische informatie

  • De workshop vindt plaats op zaterdag 20 juni van 10 tot 13.00 uur op landgoed Amelisweerd, aan de Koningslaan in Bunnik (vlakbij Utrecht).
  • Jouw bijdrage is 25 euro.
  • De workshop is Corona proof. We houden 1,5 meter afstand en we blijven in de buitenlucht.
  • Breng zelf iets te eten en drinken mee i.v.m. de maatregelen.

Aanmelden
Stuur een e-mail aan: mirjam@meervrouw.nl

Gegevens

Datum:
20 juni
Tijd:
10:00 - 13:00
Kosten:
€25
activiteit Categorie:

Locatie

Landgoed Amelisweerd
Koningslaan 10
Bunnik,Nederland
+ Google Maps