Categorie Algemeen

Mirjam de Boer  

Doe je mee met het Lorelei vrouwenfestival in het weekend van 23 t/m 25 augustus 2019?

Ik geef dit jaar 2 verschillende workshops!

Workshop 1 “Jouw Overgang naar Crone”

Iedere vrouw gaat een keer in haar leven door de Overgang. Gemiddeld begint de Overgang rond je 45e. Steeds meer vrouwen ervaren op jongere leeftijd al mentale overgangsklachten.

Vaak gaat de Overgang gepaard met een golf van fysieke, mentale en emotionele klachten. De Overgang is in onze maatschappij nog steeds een beetje taboe. Het verlies staat centraal. Verlies van onze vruchtbaarheid, verlies van onze jeugd, verlies van onze energie.  Het beeld is dat er een periode van schaarste aanbreekt.

Je kan de Overgang ook positief bekijken. De Overgang nodigt jou uit goed voor jezelf te blijven zorgen. Zij vraagt jou je leven anders in te richten met meer ruimte voor jou.

Tijdens de workshop maak je kennis met verschillende vrouwelijke archetypen die jouw pad kruisen tijdens de Overgang, waaronder natuurlijk de wijze oude vrouw, ook bekend als de Crone. En natuurlijk vertel ik ook veel over de Overgang en alles wat daarbij hoort. Na afloop van de workshop ben jij meer Overgangsproof!

 Praktisch: breng een omslagdoek mee!

Workshop 2 “En zij leefde nog Lang & Gelukkig”

Tijdens deze interactieve workshop over zingeving en “healthy aging” maken we een reis door Ikaria (Griekenland), klimmen we over de Heuvels van Sardinië (Italië), varen we door naar Nicoya (Costa Rica), landen we in Loma Linda (Californië) en staan we uitgebreid stil bij Okinawa (Japan). Deze vijf plekken in de wereld zijn de Blue Zones oftewel gemeenschappen waar vrouwen en mannen in goede gezondheid bovengemiddelde leeftijd bereiken van meer dan 100 jaar.

Zingeving, in Japan bekend als Ikigai, is een belangrijke voorwaarde voor een gelukkig en gezond leven. We duiken samen in onze Ikigai, Ook besteden we aandacht aan voeding, beweging, mindset in deze inspirerende interactieve workshop. Na afloop van de workshop zet je een volgende stap naar een lang & gelukkig leven.

Praktisch: breng pen en papier mee!

Nieuwsgierig naar meer?

Mijn naam is Mirjam de Boer (47) uit Utrecht en ik werk als vitaliteitscoach. Vanuit Meer Vrouw Coaching begeleid ik vrouwen met stressklachten naar meer energie en levenskracht. Ik heb me tevens gespecialiseerd in de Overgang. Mijn werkwijze is holistisch. Daarnaast organiseer ik ook vrouwencirkels en rode tenten. Wil je meer weten over wat ik doe? Kijk eens rond op mijn website: www.meervrouw.nl

 

 

Laatste nieuws

Reacties

12 − 4 =