Categorie Algemeen

DOE MEE MET POSITIEF DOOR DE OVERGANG

Iedere vrouw gaat een keer door de Overgang. De Overgang is de periode voor, tijdens en na de menopauze. Het is een bijzondere periode van transformatie voor je lijf, je hoofd en je emoties. Er verandert in deze levensfase ook veel in je leven, op je werk, in je relatie, je gezin en je familie. De Overgang duurt 5 tot 10 jaar en begint meestal rond je 45e levensjaar.

Positief door de Overgang is een cyclus van 4 workshops in 28 dagen waarbij je intensief in jouw eigen Overgang duikt. Je ontvangt tools en inspiratie voor stressvrijer, zinvol en vitaal leven voor, tijdens en na de Overgang. Positief door de Overgang draagt bij aan verdieping van jouw inzichten in de wisselwerking van jouw hormoonhuishouding op jouw lijf, jouw hoofd en je emoties.

Voor wie

Ben jij een bewuste vrouw die bijna of midden in de Overgang zit?

Wil jij fysieke, mentale en emotionele klachten, zoals stressklachten, vermoeidheid, pijnklachten, vergeetachtigheid, stemmingswisselingen, opvliegers etc. voorkomen of beperken?

Wil jij jezelf met een positieve mindset blijven dragen tijdens jouw Wisseljaren?

Ook als jij van jouw Overgang een betekenisvolle levenstransformatie wil maken, dan is Positief door de Overgang de geschikte boost voor jou!

Wat gaan we doen?

Positief door de Overgang is een workshop cyclus met vier thema’s.

  1. Wat is de Overgang en wat betekent de Overgang voor jouw leven, lijf, hoofd en jouw vrouw zijn?
  2. Welke voeding en beweging draagt bij aan een betere hormoonbalans en hoe kun jij aanpassingen maken in jouw huidige lifestyle. Ook is er aandacht voor de meest voorkomende klachten, zoals vermoeidheid, spierpijn, slecht slapen, vaag hoofd, concentratieproblemen, stemmingswisselingen, opvliegers, lager libido, stressklachten, etc.
  3. Stress in je leven zorgt voor het verergeren van overgangsklachten. Hoe kun jij zorgen voor een stressvrijer leven?
  4. Tot slot ronden we af met de Overgang als transformatie proces. Waar sta je nu en waar wil jij naar toe? Wat zijn jouw dromen en wat is jouw missie?

Tijdens de workshops is er ruimte voor reflectie, oefeningen en het praktisch toepassen van kennis over de Overgang in je eigen leven. Daarnaast leer je veel van de andere vrouwen in de groep tijdens de deelrondes.

Naast de workshop kun je aansluiten bij de besloten Facebookgroep of Whatsapp groep waar je kan blijven uitwisselen naar aanleiding van iedere workshop. Er doen maximaal 8 vrouwen mee per groep, zodat er voldoende ruimte is voor uitwisseling en het stellen van vragen.

Wanneer en waar kun je mee doen?

  • Donderdagavond 22 & 29 maart en 5 & 12 april van 19.30 tot 22.00 uur bij Centrum de Linde, Jachtlaan 15 in Bilthoven
  • Dinsdagavond 3, 10, 17 en 24 april van 19.30 tot 22.00 uur bij Podium Oost, Oudwijkerdwarsstraat 148 in Utrecht

De workshop cyclus, inclusief deelname aan de besloten Facebookgroep en cursusboekje, kost 125 euro (inclusief btw).

Meld je aan via: mirjam@meervrouw.nl

Laatste nieuws

Reacties

vijf × drie =