in Algemeen

Mirjam de Boer  

Kom je ook naar het Lorelei Vrouwen Festival in de zomer van 2018?

Het thema van het Lorelei Zomerfestival is dit jaar “Vrouwe van Overvloed”. Ik geef dit jaar een workshop over de Overgang op Lorelei 2 in het weekend van 24 t/m 26 augustus.

WORKSHOP ‘Positief door de Overgang’

Iedere vrouw gaat een keer in haar leven door de Overgang. Steeds meer vrouwen gaan op jongere leeftijd door de Overgang. Gemiddeld begint de Overgang rond je 45e en stopt de menstruatie rond 51 jaar.

Vaak gaat de Overgang gepaard met een golf van fysieke en emotionele klachten. De Overgang is in onze maatschappij nog steeds een beetje taboe. Het verlies staat centraal. Verlies van onze vruchtbaarheid, verlies van onze jeugd, verlies van onze energie.  Het beeld is dat er een periode van schaarste aanbreekt.

Je kan de Overgang ook positief bekijken. De Overgang nodigt jou uit goed voor jezelf te blijven zorgen. Zij vraagt jou je leven anders in te richten met meer ruimte voor jou.

De Overgang geeft ruimte aan jouw spirituele groei. De Overgang daagt jou uit te voelen wat jij nog allemaal te doen hebt in de rest van jouw leven. En jouw nieuwe hormoonbalans helpt je stappen te zetten op een nieuw pad, waar je eerder nog niet klaar voor was.

In deze workshop duiken we in de Overgang en de transformatie die dit met zich mee brengt voor ons lichaam en onze geest.

 

 

Recente berichten

Laat een reactie achter

vijf × vier =