Laden agenda

« Alle agenda

  • Dit evenement is voorbij.

Workshop in de natuur: krijg inzicht in jezelf met het Levenswiel

28 juni @ 10:00 - 13:00

€25

Ontdek hoe je met het Levenswiel werkt

Het levenswiel maakt je leven inzichtelijk

Leer over het oeroude gebruik van het Levenswiel om het leven inzichtelijk te maken. Verbind je ermee en ervaar hoe je met het Levenswiel kan werken. Leer hoe je het wiel kan mee nemen in jouw leven. Het Levenswiel draagt bij aan bewust en zinvol leven.

Het levenswiel draagt bij aan inzicht

Uit onderzoek blijkt dat mensen die zinvol leven zich vaak vitaler en gelukkiger voelen. Zinvol leven houdt in dat je een doel in je leven hebt, je bewuste keuzes maakt en om weet te gaan met onverwachte gebeurtenissen in je leven. Een belangrijke stap naar een zinvol leven is zelfkennis.

Ga op zoek naar wat jou beweegt. Je wordt je je bewust van jouw patronen, van jouw verlangens, jouw belemmeringen, jouw keuzes en jouw acties op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau. Je hebt niet alles onder controle, maar je kunt wel jezelf leren kennen, bewust leven, oefenen met wat jij belangrijk vindt.

Een enthousiaste deelneemster schreef over de workshop…

“Mirjam heeft een schat aan kennis over en ervaring met het Keltische Jaarwiel en het sjamanisme. Haar enthousiasme en down to earth uitleg maken dit toegankelijk voor iedere vrouw (jong/ oud/ gezond/ in burn-out/ etc.) die dichter bij haar eigen natuur en wijsheid wil leven. Alles wat ze je leert en wat je zelf ontdekt is direct toepasbaar. Bij iemand die hier zo in thuis is, ervaar ik een workshop als thuiskomen in mezelf en bij elkaar. Dank voor de waardevolle ochtend!”  = Moniek=

Het medicijnwiel

In de meeste sjamanistische en voor-christelijke culturen geven levenswielen of jaarwielen betekenis aan de cyclus van leven en sterven. Op het Levenswiel, ook bekend als medicijnwiel, staan de vier windrichtingen die de verschillende levensfases in de natuur, bijvoorbeeld de vier seizoenen, representeren.

Tijdens de workshop doen we systemische, creatieve en meditatieve oefeningen om het Levenswiel beter te leren kennen en daarmee meer inzicht te krijgen in wat jij nodig hebt in je leven.

Heb je nog nooit van het Levenswiel gehoord? Dat is mooi, want we beginnen bij het begin. Heb je al basiskennis van het Levenswiel, dan vallen er toch waarschijnlijk weer veel kwartjes als je het wiel gaat toepassen in praktische situaties van je leven.

Praktische informatie

  • De cursus vindt plaats in de mooie natuur van Amelisweerd.
  • Tijdens de workshop is er aandacht voor kennis, wandelmeditatie, systemisch werk, creativiteit en het delen van jouw verhaal.

Coronamaatregelen:

  • Tijdens de workshop houdt iedereen minimaal 1,5 meter afstand.
  • Je brengt zelf iets te drinken en eventueel een snack mee.

Meld je aan via: mirjam@meervrouw.nl

 

Gegevens

Datum:
28 juni
Tijd:
10:00 - 13:00
Kosten:
€25
activiteit Tags:
, , , , , , , ,

Locatie

Landgoed Amelisweerd
Koningslaan 10
Bunnik,Nederland
+ Google Maps