Laden agenda

« Alle agenda

  • Dit event is voorbij.

Dubbele workshop: Zin in je leven met het Levenswiel

26 februari @ 19:30 - 22:00

€35

Ontdek in 2 avonden hoe je met het Levenswiel werkt!

Hoe geef je zin aan je leven?

Uit onderzoek blijkt dat mensen die zinvol leven zich vaak vitaler en gelukkiger voelen. In de workshopreeks Zin in je leven ga je op onderzoek naar wat jou beweegt. Je wordt je je bewust van jouw patronen, van jouw verlangens, jouw belemmeringen, jouw keuzes, jouw acties en hoe jij zin geeft aan je leven of hoe je zin zou kunnen geven aan je leven.

Ieder moment kun jij zin geven aan je leven. Je hoeft er niet op te wachten en je hebt er geen diploma’s voor nodig. Jij kunt ieder moment aan de slag als levenskunstenaar en zin geven aan je leven op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau. Tijdens deze twee workshop avonden staat het sjamanistische Levenswiel centraal.

Bewegen op het Levenswiel

Leer over het oeroude gebruik van het Levenswiel om het leven inzichtelijk te maken. Verbind je ermee en ervaar hoe je met het Levenswiel kan werken. Leer hoe je het wiel kan mee nemen in jouw leven. Het Levenswiel draagt bij aan bewust en zinvol leven.

Wat is het Levenswiel?

In de meeste sjamanistische en voor-christelijke culturen geven levenswielen of jaarwielen betekenis aan de cyclus van leven en sterven. Op het Levenswiel of Wheel, ook bekend als medicijnwiel, staan de vier windrichtingen die bepaalde fases in de natuur, de vier seizoenen, representeren.

Tijdens de workshop doen we systemische, creatieve en meditatieve oefeningen om het Levenswiel beter te leren kennen en daarmee meer inzicht te krijgen in wat jij nodig hebt in je leven.

Heb je nog nooit van het Levenswiel gehoord? Dat is mooi, want we beginnen bij het begin. Heb je al basiskennis van het Levenswiel, dan vallen er toch waarschijnlijk weer veel kwartjes als je het wiel gaat toepassen in praktische situaties van je leven.

Praktische info

De cursus wordt gegeven op 2 woensdagavonden: 26 februari en 4 maart van 19.30 tot 22 uur.

Breng dikke sokken mee, want de schoenen gaan uit.

Er staat thee & lekkers voor je klaar.

Meld je aan via: mirjam@meervrouw.nl

Een deelneemster schreef over deze workshop:
“Mirjam heeft een schat aan kennis over en ervaring met het Keltische Jaarwiel en het sjamanisme. Haar enthousiasme en down to earth uitleg maken dit toegankelijk voor iedere vrouw (jong/ oud/ gezond/ in burn-out/ etc.) die dichter bij haar eigen natuur en wijsheid wil leven. Alles wat ze je leert en wat je zelf ontdekt is direct toepasbaar. Bij iemand die hier zo in thuis is, ervaar ik een workshop als thuiskomen in mezelf en bij elkaar. Dank voor de waardevolle ochtend!”  = Moniek=

Gegevens

Datum:
26 februari
Tijd:
19:30 - 22:00
Kosten:
€35